Διανομή φυλλαδίων Ιλίσια LETTERBOX

Εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία διανομής διαφημιστικών εντύπων Letterbox δραστηριοποιείται στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, στα Ιλίσια.

Διανομή φυλλαδίων Ιλίσια Γνωρίζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων αλλά και των επαγγελματιών, καθενός χωριστά, επιλέγουμε να ειδικευτούμε σε αυτό που γνωρίζουμε να κάνουμε καλά.

Η πολυετή εμπειρία μας στις διανομές φυλλαδίων στα Ιλίσια καθιστούν την εταιρεία την πρώτη και καλύτερη επιλογή δεδομένης της ανταγωνιστικότητας που υπάρχει στο ευρύτερο πλαίσιο της αγοράς.

Η κάθε περιοχή έχει και διαφορετικές ανάγκες και στην Letterbox το γνωρίζουμε πολύ καλά. Ανοίγουμε τους ορίζοντες της διαφήμισης μέσω εντυποδιανομής, ώστε να εξυπηρετούμε τις ώρες όπου κρίνεται κατάλληλο να διανέμονται τα έντυπα για να μπορούν να είναι πιο αποδοτικά.

Το πλάνο δημιουργείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που κρίνουν με αυστηρό συντονισμό και την τελευταία λεπτομέρεια.

Πελατολόγιο – Εντυποδιανομής

Διανομή φυλλαδίων Ιλίσια Πελάτες μας είναι γνωστές αλυσίδες καταστημάτων που υπάρχουν και δραστηριοποιούνται στα Ιλίσια εδώ και πολλές δεκαετίες. Οι συνεργασίες μας χαρακτηρίζονται από την εμπιστοσύνη αλλά και την ανάγκη για συνεχόμενη ανάπτυξη και διαρκή ενημέρωση ώστε κάθε νέο βήμα διαφημιστικής προβολής να είναι πολύ καλά μελετημένο,  στα Ιλίσια, διάσπαρτοι οι συνεργάτες μας τηρούν το πρόγραμμα διανομής, πάντα με συνέπεια και ταχύτητα.

 

Υπηρεσίες

Στην Letterbox θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
Διανομή Πόρτα – Πόρτα: όπου το εξειδικευμένο προσωπικό υλοποιεί την διανομή φυλλάδιων από πόρτα σε πόρτα, είτε μονοκατοικιών, πολυκατοικιών ή καταστημάτων ακολουθώντας πιστά όλο το πλάνο των διευθύνσεων στα Ιλίσια.
Letterbox – Γραμματοκιβώτια: όπου αφήνονται τα διαφημιστικά έντυπα μέσα στα προσωπικά γραμματοκιβώτια των ενοίκων, ένα προς ένα.

Διανομή φυλλαδίων Ιλίσια Ελεύθερη freepromo υπηρεσία: εργαζόμενοι της εταιρείας, με ειδικές στολές με το διακριτικό της, περιφέρονται στα Ιλίσια και διανέμουν, στα κατάλληλα σημεία, τα φυλλάδια που αφορούν τις εκάστοτε επιχειρήσεις. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός φυλλαδίων που πρέπει να διανεμηθεί και πάντα ο στόχος επιτυγχάνεται με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας.

Knock and drop: στην περίπτωση που η ανταπόκριση δεν είναι αναμενόμενη, οι υπάλληλοι χτυπούν ένα ένα τα κουδούνια στις κατοικίες στα Ιλίσια και αφήνουν τα φυλλάδια κάτω από τις κεντρικές εισόδους των κτιρίων.
Knock and wait: δεδομένης της ανασφάλειας της εποχής πολλοί ένοικοι δεν ανοίγουν στους εντυποδιανομείς οπότε και υπάρχει μια σύγχυση. Ωστόσο, το εκπαιδευμένο προσωπικό χτυπάει και περιμένει ώστε να υπάρχει μια προσωπική προσέγγιση των εν δυνάμει πελατών με την προσφορά διαφημιστικού από χέρι σε χέρι.
In/out store: στην περίπτωση που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά στα Ιλίσια, οι διανομείς μοιράζουν τα φυλλάδια και μιλούν προσωπικά με τους καταστηματάρχες. Ωστόσο, υπάρχει κι η δυνατότητα διανομής, ακόμη κι όταν είναι κλειστά έτσι ώστε να τα δουν κάτω από την πόρτα τους οι ιδιοκτήτες.

 

Τα θετικά της διανομής στα Ιλίσια

Διανομή φυλλαδίων Ιλίσια Κάνουμε λόγο για μια περιοχή που είναι αρκετά μεγάλη.
Οι επιχειρήσεις είναι πολλές.
Είναι όλες μαζεμένες κι όχι διάσπαρτες.
Οι συγκοινωνίες διευκολύνουν τους διανομείς.
Υπάρχει συνέπεια ως προς τα δρομολόγια.