Υπηρεσίες

Merchandising

Η Letterbox, έχει ερευνήσει και αναλύσει σε βάθος όλες αυτές τις πληροφορίες και για αυτό είναι σε θέση να προσφέρει αποδοτικές υπηρεσίες (πλανόγραμμα supermarket, πλανόγραμμα ραφιού, στήσιμο ραφιών supermarket).
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατασκευή ιστοσελίδων

Στη Letterbox κατασκευάζουμε μοντέρνες κι εύχρηστες ιστοσελίδες, με σκοπό να προωθήσουμε την επιχείρησή σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά γίνεται.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διανομή φυλλαδίων για φροντιστήρια

Σε πρώτη φάση χαρτογραφούμε όλα τα σχολεία της περιοχής και σε συνεννόηση με την επιχείρησή σας καθορίζουμε τη συχνότητα εμφάνισης της Letterbox.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελεύθερη εντυποδιανομή

Ως «ελεύθερη εντυποδιανομή» ορίζεται η προώθηση της επιχείρησής σας με εμφάνιση του προϊόντος μέσω διανομής φυλλαδίων σε αυτοκίνητα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, περαστικούς, καφετέριες, παραλίες, σούπερ μάρκετ κ.α.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εντυποδιανομή σε σταθερά σημεία

Η συγκεκριμένη υπηρεσία promotion περιλαμβάνει άμεση επαφή με τον κόσμο που λαμβάνει το έντυπο, καθώς και μικρή -επί τόπου- παρουσίαση του προϊόντος ή των υπηρεσιών, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διανομή Φυλλαδίων Πόρτα-Πόρτα

Στην υπηρεσία Πόρτα –Πόρτα εφόσον επιλεγεί η περιοχή διανομής πάντα σε συνεργασία μαζί σας, ο επόπτης σχεδιάζει τη διανομή και τυπώνει τους σχετικούς χάρτες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διανομή Φυλλαδίων σε γραμματοκιβώτια

Σε αυτήν την περίπτωση ο διανομέας αφήνει από ένα έντυπο στο γραμματοκιβώτιο κάθε διαμερίσματος. Αυτό γίνεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να εμφανές στον υποψήφιο πελάτη και να μην περνάει απαρατήρητο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διανομή φυλλαδίων (In / Out Store)

Ως Διανομή Φυλλαδίων In / Out Store, αναφέρεται η υπηρεσία που αφορά στη μεταφορά προώθηση του προϊόντος σας σε εταιρίες, καταστήματα, επιχειρήσεις και μικρά μαγαζιά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ