Διανομή φυλλαδίων Θεσσαλονίκη

LETTERBOX

Διανομή φυλλαδίων Θεσσαλονίκη

Εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία διανομής διαφημιστικών εντύπων Letterbox δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αττικής με μεγάλη επιτυχία και πελατολόγιο. Στα πλαίσια ανάπτυξης της εταιρείας, πλέον δραστηριοποείται και στη Θεσσαλονίκη.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων αλλά και των επαγγελματιών, καθενός χωριστά, επιλέγουμε να ειδικευτούμε σε αυτό που γνωρίζουμε να κάνουμε καλά.Διανομή φυλλαδίων Θεσσαλονίκη

Η πολυετή εμπειρία μας στις διανομές φυλλαδίων καθιστούν την εταιρεία την πρώτη και καλύτερη επιλογή δεδομένης της ανταγωνιστικότητας που υπάρχει στο ευρύτερο πλαίσιο της αγοράς.

Η κάθε περιοχή έχει και διαφορετικές ανάγκες και στην Letterbox το γνωρίζουμε πολύ καλά. Ανοίγουμε τους ορίζοντες της διαφήμισης μέσω εντυποδιανομής, ώστε να εξυπηρετούμε τις ώρες όπου κρίνεται κατάλληλο να διανέμονται τα έντυπα για να μπορούν να είναι πιο αποδοτικά.

Το πλάνο δημιουργείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που κρίνουν με αυστηρό συντονισμό και την τελευταία λεπτομέρεια.

Πελατολόγιο – Εντυποδιανομής

Διανομή φυλλαδίων Θεσσαλονίκη

Πελατολόγιο – Εντυποδιανομής

Πελάτες μας είναι γνωστές αλυσίδες καταστημάτων που υπάρχουν και δραστηριοποιούνται εδώ και πολλές δεκαετίες.

Οι συνεργασίες μας χαρακτηρίζονται από την εμπιστοσύνη αλλά και την ανάγκη για συνεχόμενη ανάπτυξη και διαρκή ενημέρωση ώστε κάθε νέο βήμα διαφημιστικής προβολής να είναι πολύ καλά μελετημένο, διάσπαρτοι οι συνεργάτες μας τηρούν το πρόγραμμα διανομής, πάντα με συνέπεια και ταχύτητα.

Τα θετικά της διανομής στη Θεσσαλονίκη

Διανομή φυλλαδίων Θεσσαλονίκη

Τα θετικά της διανομής στη Θεσσαλονίκη

  • Κάνουμε λόγο για μια περιοχή που είναι αρκετά μεγάλη.
  • Οι επιχειρήσεις είναι πολλές.
  • Είναι όλες μαζεμένες κι όχι διάσπαρτες.
  • Οι συγκοινωνίες διευκολύνουν τους διανομείς.
  • Υπάρχει συνέπεια ως προς τα δρομολόγια

Letterbox Εταιρεία Διανομής Φυλλαδίων

Σάνταρόζα 3 Θεσσαλονίκη – Τκ 546 27

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 215 51 52 291